Літня школа Британської Ради

Одним  з найважливіших факторів професійного та особистісного розвитку сучасного викладача є регулярне занурення у креативну середу однодумців-науковців, набуття нового педагогічного досвіду, поглиблення теоретичних та практичних знань у галузі сучасної методології, опанування інноваційними методиками викладання іноземних мов. Все це і набагато більше забезпечує колективу кафедри іноземних мов для природничих факультетів участь у національному проекті Британської Ради в Україні «Англійська мова для університетів». З 9 по 13 липня 2018 у м. Ірпінь Київської області під час літньоїшколи Teacher Development summer School. ESP Course and Materials: ESP Teacher CPD р. завідувач кафедри іноземних мов для природничих факультетів доц. Манютіна О.І. взяла участь у завершальному 36-годинному етапі програми підготовки Certificate in Vocational English Language Teaching (CiVELT-3) який складався із 114 годин  поетапного інтенсивного навчання у проекті «Англійська мова для університетів».

    

 

Висловлюємо подяку керівнику проекту Жані Севастьяновій, тренеру Людмилі Клименко, менеджеру проекту Надії Удовій, тренерам групи Марії Ісаківій, Людмилі Павленко, всім учасникам за високий рівень організації, бездоганне планування, нові ідеї, виняткову атмосферу та безцінну можливість спілкування з найкращими фахівцями з викладання англійської мови за професійним спрямуванням України.

               

Ознайомитися з інформацією Британської Ради можна тут:

«Ми продовжуємо допомагати викладачам українських університетів у професійному розвитку. Дві літні школи проекту English for Universities відвідали 107 викладачі з 32 вишів. Разом із нашими тренерами вони навчалися специфіці викладання англійської мови для професійного спілкування»

https://www.facebook.com/BritishCouncilUkraine

Щоденний фото звіт про роботу Літньої Школи знаходиться за адресою: https://www.facebook.com/helen.maniutina?lst=100000446207508%3A100000446207508%3A1534758680

Усіх зацікавлених запрошуємо до групи:

https://www.facebook.com/search/str/esp+university+teachers+of+ukraine/keywords_search

Comments are closed