Тренінг Британської Ради у рамках проекту «Англійська мова для університетів»

Викладачі кафедри іноземних мов для природничих факультетів ЧНУ ім. Ю. Федьковича продовжують плідно співпрацювати з Британською Радою в Україні, підвищуючи свою професійну майстерність завдяки участі у тренінгах у рамках проекту «Англійська мова для університетів». Такі заходи є гарною нагодою модернізувати власні методи та підходи до викладання ESP та поділитися досвідом з колегами з різних університетів, налагодити професійні контакти.

Цього разу у роботі Зимової та Весняної шкіл професійної майстерності у м. Львів (19-24 лютого і 1-7 березня 2018 р) взяли участь завідувач кафедри, доцент Манютiна О. І., асистенти кафедри Вакарюк Р. В., Ніжнік Л. І., Тоненчук Т. В.

Головною метою тренінгів CiVELT 1 та CiVELT 2  є професійний розвиток викладачів,  ознайомлення із сучасними підходами до викладання англійської мови у вищих навчальних закладах.

Традиційно учасники підготували неформальний підсумок тижневої роботи у форматі коротких виступів та отримали сертифікати.

Після тренінгу викладачі планують  проведення методичних семінарів для колег та студентів,  щоб поділитися знаннями і навичками, здобутими у рамках роботи школи професійної майстерності.

Comments are closed